Quote Originally Posted by RvsS View Post
Da, poti sa schimbi in ce doresti tu.

---------- Post added 21-02-2011 at 11:27 PM ----------

Come on guys, se munceste din greu, fetele nici nu au mancat azi. De ce sunteti asa rautaciosi cu niste oameni care se fac tot posibilul sa trimita cat mai multe comenzi in fiecare zi?

Update-ul de stoc, am spus-o de 1000 de ori, se face dimineata pentru ziua in curs. Azi dimineata erau foarte multe GT5 in stoc. S-au comandat foarte multe si s-au terminat. Maine se face din nou update de stoc si nu vor mai fi.

O sa imi pun asta in semnatura: Update de stoc se face dimineata. Da, stiu ca sunt site-uri unde se face in timp real, e normal, tindem catre asta, dar inca nu se poate din mai multe motive.

---------- Post added 21-02-2011 at 11:29 PM ----------

Chiar nu inteleg cine putea sa iti zica asa ceva. Chiar te rog sa imi spui pe PM.
nu imi vine sa cred...chestia asta chiar a pus capac....pai daca erau foarte multe GT5 pe stoc...eu de ce nu am primit telefon pentru confirmare avand in vedere ca am facut comanda vineri la 22.35 ..precis voi primi maine telefon(asta daca il voi primi maine,e si poimaine o zi) si mi se va spune ca nu mai este..daca celor de azi li s-a spus ca mai este pe stoc..

Chiar s-au comandat toate GT5-urile vineri pana in ora 22.35 ???

Ptr ca din cate stiu...comenziile se proceseaza in ziua trimiterii formularului..sau a doua zi cele de dupa 17..si nu cred eu ca se inghesuie lumea sa cumpere GT5 la 260 ron...
adica azi au fost sau mai bine zis ar fi trebuit sa fie sunati ptr confirmare cei care au dat comandat vineri dupa ora 17...cate GT5 puteau sa se fi comandat..avand in vedere ca doar pe forum se stia din timp de Promotie..