Single post: Clubul colectionarilor
-
Mad Collector

Originally Posted by
dogdan
numai jocurile de 360 sunt vre-o 7000 - 8000 de lei ...
Inca odata sa nu exageram pretul pe care l-am platit e infinit mai mic (17-18 mil)
PS: (offtopic - ca sa incheiem cu discutiile astea despre ce suma de bani valoreaza colectia, am vazut ca e la moda si pe bodopsx l-a intrebat cineva)
1. Nu mai aruncati aproximari cu sume exorbitante de bani - sincer va spun ca aproximarile voastre sunt super exagerate.
2. Principiul meu de achizitie al jocurilor este urmatorul - mi-a conevit pretul am cumparat, nu mi-a convenit nu am cumparat - asta ar trebui sa fie si principiul vostru
3. Avand in vedere ca majoritatea jocurilor pe care le am sunt vechi preturile automat sunt mai mici decat cele "de magazin" - aproximez ca doar 20 % din tot ce se vede in poze este luat direct de pe raft, restul este luat la SH cu preturi multtt reduse.
4. Eu colectionez de aproape 4-5 ani - nu m-am zbatut sa cumpar (cei care ma cunosc stiu ca sunt un urs in vizuina, ma deplasez greu, pur si simplu trebuie sa ai banii pregatiti la momentul oportun) - ca idee nu am bagat mai mult de 100 - 150 EU /luna (e simplu de vazut cam cati bani s-au dus in total - minim x ... maxim x+bla bla)
5. Pentru mine colectionarea de jocuri este O PASIUNE - o fac cu placere si niciodata nu am facut estimari, calcule etc - pur si simplu nu m-am gandit la aspectul asta -
6. S-a mai pus intrebarea si in trecut - nu am terminat toate jocurile pe care le am - nu am jucat toate jocurile pe care le am (e imposibil asa ceva - ganditi'va si voi 1100 - 1200 jocuri sa le joci in 4 ani - inseamna 1 joc pe zi ... de terminat .. nu mai zic.
7. Am incercat in colectia mea sa includ jocuri cat mai bine cotate, desi asta e o chestie relativa, am intalnit jocuri superbe care sunt cotate prost, am foarte multe jocuri care nu sunt cotate nicaieri (sau n-am cautat eu destul de bine)
8. Cand cumperi "la gramada" nimeresti si jocuri bune si jocuri proaste, nu faci nazuri - mai ales daca pretul este atractiv, uneori te trezesti cu dubluri, uneori te trezesti cu jocuri in limbi fantastice .. etc
9. Cand realizezi o colectie de jocuri accepti orice joc - fie ca e cotat prost, fie ca e cotat bine, pe tine te intereseaza sa fie cat mai complet setul de jocuri - faptul ca joci doar jocurile misto, sau care iti plac (repet am intalnit jocuri cotate prost care mi-au placut enorm - atentie nu e o generalizare, sunt doar anumite jocuri)
10. (ca uitasem) - odata cu varsta vine si puterea financiara, insa dispare timpul liber - practic eu nu am timp liber aproape deloc, de aceea si prefer consolele portabile, sesiuni scurte de joc si care sa iti ofere satisfactie - spre deosebire de MMORPG uri unde trebuie sa pierzi ANI de zile pentru a se vedea un rezultat.