Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul PlayStation 3
-
06-02-2009 10:27 #1252 SP
Member

Originally Posted by
psycho-07
a aparut update 1.60 la bournout paradise

Update care pe mine m-a dezamagit un pic...
Am asteptat cu nerabdare acest update sa vina si "Insula", dar cand am intrat insula nu era nicaieri
. Ce am observat eu, este ca au imbunatatit un pic culorile in joc care acum sunt mai vii, au schimbat Bilboards-urile care acum sunt luminate cu rosu, iar semnele luminoase de dinaintea unei trambuline sunt albastre in locul celor galbene, au schimbat meniul cu o tenta albastra, din meniu au scos chestia care arata ultimele stiri din domeniul jocului si meteo din diferite orase, au introdus Burnout Store-ul de unde se pot cumpara DLC-uri, au impartit in doua sectiuni parcul auto, acum masinile si motocicletele nu mai sunt la un loc, in joc am observat ca maximul de Takedown-uri pe care trebuie sa le faci in joc este de 40 in loc de 30, daca am observat bine au scurtat timpul la toate Stunt-urile la 45 de secunde. O mai fi si alte schimbari dar inca nu am avut timp sa intru prea mult in detalii. Asa si a aparut un DLC pe Store-uri, Party Pack si este un fel de Multiplayer Offline, care costa 10 Dolari pe PSN US, 8 Lire pe PSN UK si 10 Euro pe PSN DE.