Quote Originally Posted by cristachecri View Post
Am terminat si eu aseara jocul ... dar bineinteles trofee lipsa o gramada . Intrebarea mea este urmatoarea : capitolul "the rat " imi lipseste cu desavarsire si bineinteles si trofeele aferente acestui capitol. Daca termin jocul de inca doua ori , cu doua finaluri diferite , apoi revin la unele capitole pentru rezolvarea trofeelor ramase , o sa imi apara acest capitol ???
Poti sa deblochezi trofeele si fara sa il reincepi de la capitolul 1. Intri in chapters, si dai load si rejoci doar ce e necesar in asa mod incat sa indeplinesti ceea ce e nevoie pentru trofeu. Nu trebuie sa dai ON la optiunea save. Poti lasa si don't save. Asa am recuperat eu cle mai multe trofee lipsa.

Asta o sa te ajute foarte mult: Heavy Rain Trophy Guide & Road Map - PS3Trophies.org

Sau sa fie ceva bug? Indiferent de ce ai facut in acel capitol, trebuia sa ai unul din trofeele: Sacrifice sau Clever Dad (in functie de ce ai decis sa faci).

Daca dai un new game, nu stiu ce sa spun exact. Dar daca dai load la un chapter si il termini (cu optiunea de save off a fost testat de mine), celalalte capitole le poti relua oricand.