am postat aici impresiile de ieri de la SSF4: http://www.consolegames.ro/forum/582072-post1219.html

cat despre astazi la Marvel pot spune ca a fost o nebunie totala ca si jocul in sine, trolling and crazy upsets cat cuprinde

primul moment memorabil ar fi trigger facand IRL ragequit improtriva unui prieten de-al lui Sw1ngSh0t (imi cer scuze, chiar am uitat cum il cheama) care il spama cu Magneto's Distruptor.

bomba serii s-a preconizat insa din meciurile casuals dinainte de turneu unde am descoperit slabiciunea fatala a favoritului principal, EG smileymike: DAT PIPE! (si Haggar in general)

smileymike (Magneto, Zero, Sentinel) a fost trimis in Losers Bracket de catre alecs (Haggar, Sentinel, Dormammu) si apoi eliminat de surpriza turneului, Kane (Taskmaster, Iron Man, Haggar). dupa meci a fost si un moment destul de tensionat/hilar, cu smileymike plecand furtunos din club, dar s-a intors pana la urma ceva mai putin salty, amenintand ca vinde jocul

rezultatele au stat cam asa: eu am iesit pe 3 cu Wolverine, Iron Man, Dormammu. alecs m-a trimis in Losers Final cu scorul de 2-1. in meciul decisiv am uitat sa activez x-factor cand ramasesem 1on1 la caractere (am avut impresia ca l-am folosit, epic fail on my part!). in Losers Final am jucat contra Kane unde am pierdut 2-0. sincer sa fiu l-am subestimat un pic. he zoned the **** out of my Wolverine si m-a rupt la damage cu Taskmaster. nici cu Haggar-ul lui nu m-am descurcat prea bine.. and that's all she wrote gg Kane, well played!

finala mare a fost intre alecs si kane. a fost foarte disputata desi s-a terminat 3-1. pipe pe tot ecranul, insa alecs a avut un Dormammu decisiv cu Sentinel assist si teleport crossup.

bravo alecs, team PLM represent! also gg Battlekon crew! a fost un eveniment grozav. m-am distrat de minune.
gg smileymike, watch out for DAT PIPE!! thanks for the epic lulz