Am facut comanda de Skate 3 joi (14 aprilie).. am fost sunat vineri dimineata pt. a confirma comanda, unde mi s-a spus ca jocul va ajunge sambata sau cel tarziu luni (astazi). M-a sunat sambata o doamna (de la Fan) si mi-a spus ca am un colet, i-am spus ca jocul ar trebui sa imi vina acasa, deoarece am mai facut comenzi la gameshop.. si intotdeauna coletele mi-au venit acasa. Dupa care, tipa mi-a zis ca pe colet nu este trecut nr. de km suplimentari (sau ceva de genul - se auzea foarte prost), iar cei care au trimis coletul nu au specificat daca coletul trebuie livrat in afara ariei de Fan Curier. (locuiesc la ~20 km de sediul FanCurier).. Pana la urma au zis ca imi vor livra luni coletul. Astazi nu am primit nimic, nici macar un telefon, si nu este prima data cand am probleme.. in dec 2010 am facut o comanda la voi si cei care se ocupa cu coletele au trecut greist localitate, in loc de localitatea Zanesti au trecut Savinesti. (loc. Savinesti e la ~10 km de mine), dar atunci am rezolvat cu soferul.
Ce este de facut ?