Se7en (1995) - 9/10
+++povestea
+nenumaratele idei geniale
+Morgan Freeman
+diferitele rasturnari de situatie
+sfarsitul
-personajul jucat de Bradd Pit (he was a total douche..in sensul ca injura o gramada si nu era mai deloc calculat. El era gen shot this, kill this, break this etc)
Reservoir Dogs (1992): 11/10
+povestea incredibil de complexa si de interesanta
+personajele de care ajungi sa te atasezi sau sa le dispretuiesti (daca faci chestia asta la un film de o ora jumate, atunci inseamna ca e un film foarte bun)
+muzica
+atmosfera
+discutiile alea despre tot felu de nimicuri care faceau filmul asta asa de bun (chestie specifica filmelor Quentin Tarantino)
+apare si Quentin in film
+it`s a Quentin Tarantino movie for Gods sake (nici nu stiu care mi-a placut mai mult: asta sau Pulp Fiction. Oricum nu conteaza pt ca ambele sunt in top 5)
+rasturnarile de situatie
+faptul ca l-am vazut cu niste colegi chiar inante de banchetul nostru. Dupaia am mers toti la costum si toti eram ceva de genu (I`m Mr. White, your mr. orange, he's mr. pink etc). Acuma la telefon asa ma salut cu unii colegi: "Ce faci Mr. Pink?", "Mr. Blonde, see you at the entrance"
Deci in orice caz asta e un must see (pt baieti cel putin. prietena mea dupa juma de ora dupa ce a vazut atata sange a zis ca merge acasa cu o colega....nu a vazut Scarface
acolo sa comenteze
). Nota 20 de la mine pentru filmul domnului Tarantino din 92
.