Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #2918 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Se7en (1995) - 9/10
    +++povestea
    +nenumaratele idei geniale
    +Morgan Freeman
    +diferitele rasturnari de situatie
    +sfarsitul

-personajul jucat de Bradd Pit (he was a total douche..in sensul ca injura o gramada si nu era mai deloc calculat. El era gen shot this, kill this, break this etc)

Reservoir Dogs (1992): 11/10
    +povestea incredibil de complexa si de interesanta
    +personajele de care ajungi sa te atasezi sau sa le dispretuiesti (daca faci chestia asta la un film de o ora jumate, atunci inseamna ca e un film foarte bun )
    +muzica
    +atmosfera
    +discutiile alea despre tot felu de nimicuri care faceau filmul asta asa de bun (chestie specifica filmelor Quentin Tarantino)
    +apare si Quentin in film
    +it`s a Quentin Tarantino movie for Gods sake (nici nu stiu care mi-a placut mai mult: asta sau Pulp Fiction. Oricum nu conteaza pt ca ambele sunt in top 5)
    +rasturnarile de situatie
    +faptul ca l-am vazut cu niste colegi chiar inante de banchetul nostru. Dupaia am mers toti la costum si toti eram ceva de genu (I`m Mr. White, your mr. orange, he's mr. pink etc ). Acuma la telefon asa ma salut cu unii colegi: "Ce faci Mr. Pink?", "Mr. Blonde, see you at the entrance"

Deci in orice caz asta e un must see (pt baieti cel putin . prietena mea dupa juma de ora dupa ce a vazut atata sange a zis ca merge acasa cu o colega....nu a vazut Scarface acolo sa comenteze ). Nota 20 de la mine pentru filmul domnului Tarantino din 92 .
    Attached Images Attached Images se7en-1995.jpg l_105236_e5112cae.jpg