Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Cat credeti ca va mai rezista PS2-ul in magazine?
-
\
Lista oricum nu e completa si sunt convins ca aproape toate jocurile merg. Asta era si la inceput in campania celor de la Sony cu PS3, faptul ca ruleaza toate jocurile de PS1 si PS2. Am vazut cum Wipeout lipseste. Eu il am si merge perfect. La fel si inca doua Hitman care nu sunt trecute. Multe lipsesc. Eu personal nu am avut probleme si am renuntat la PS2 cu mult timp in urma. La pretul la care se vinde acum merita pentru ca sunt mii de jocuri pentru el. Dar chiar cred ca o sa isi piarda din putere in anii ce urmeaza iar cu aparitia lui PS4 va fi si mai afectat. O sa vrem sa putem juca jocurile de PS3 pe PS4, nu o sa ne mai intereseze prea mult de PS2.