Single post: Zvon: Urmatorul Xbox vine in 2012. Launch title: Timesplitters 4
-
Member

Originally Posted by
erik95
Pe site-ul de pe care am preluat stirea, se intelegea ca-n 2012 o vor lansa. Am aruncat o privire si pe kotaku si nu scrie nimic de o lansare in 2014/2015 (asa cum spui tu).
Scrie si pe Kotaku asta:
Eu ma refeream insa la articolul de pe Eurogamer (de unde esti si quote-ul meu) si care este sursa lui Kotaku.
Cum Eurogamer nu face referire la alta sursa, presupun ca de la ei a originat stirea.
Mai ales cand e vorba de zvonuri, eu consider ca ar trebui verificata sursa, pentru a se asigura ca e credibila. Asa as putea sa zic si eu ca e zvon ca PS4 apare luna viitoare in magazine, fara sa citez nimic.
Si cum nu ai postat sursa, nici nu pot verifica daca intr-adevar ai preluat gresit, sau au facut-o ei.
Edit: Nu vreau sa fiu foarte critic, insa de multe ori cand am citit o stire pe CG am observat discrepante fata de alte site-uri de stiri. Nici Kotaku nu e mare site de stiri (ei preiau majoritatea articolelor si le rezuma) insa macar citeaza de fiecare data sursa. Asa ca poti fie citi mai mult, fie verifica informatia. Aici ciu-ciu. Si fara o sursa cu reputatie, poate scrie fiecare ce-l taie capul.