Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Wii U
-
Member
un ps2, Xbox 360, ps3 si wii
.
- Ideea era urmatoarea: cei care au cumparat wii nu au fost interesati de grafica - daca voiau grafica super, luau ps3. Si daca nu i-a interesat grafica, ramane de vazut daca vor fi foarte entuziasmati de un wii HD.
- licentele: nu m-ai inteles. Atat mario cat si Zelda sunt exclusuvitati super faine, dar nu reprezinta o noutate pt nintendo. Pt a atrage fani noi, au nevoie de exclusivitati noi. Si pe gamecube era mario si zelda, dar Gamecube a terminat de pe 3.
- am vazut filmuletele, si deocamdata nu imi dau seama c uce inbunatateste gameplay-ul. Sigur, poti juca la baie, poti juca dame pe el, suna prietenii, desena etc. DAr jocurile in sine cu ce le inbunatateste ?
- ai dreptate, nintendo au avut totdeauna console solide. Dar de regula problemele de console nu prea influenteaza vanzarile. X360 a avut probleme mari cu rrod-ul, si e peste ps3 la vanzari. Prima consola de la sony avea si ea probleme, spre deosebire de n64, si totusi asta nu a impiedicat-o sa se vanda excelent.
Oricum, eu cred ca trebuie sa mai aflam detalii legat dewiiU. Deocamdata e greu de spus. Depindedece hardaware are, de ce exclusivitati va scoate, side competitie.