un ps2, Xbox 360, ps3 si wii .
- Ideea era urmatoarea: cei care au cumparat wii nu au fost interesati de grafica - daca voiau grafica super, luau ps3. Si daca nu i-a interesat grafica, ramane de vazut daca vor fi foarte entuziasmati de un wii HD.
- licentele: nu m-ai inteles. Atat mario cat si Zelda sunt exclusuvitati super faine, dar nu reprezinta o noutate pt nintendo. Pt a atrage fani noi, au nevoie de exclusivitati noi. Si pe gamecube era mario si zelda, dar Gamecube a terminat de pe 3.
- am vazut filmuletele, si deocamdata nu imi dau seama c uce inbunatateste gameplay-ul. Sigur, poti juca la baie, poti juca dame pe el, suna prietenii, desena etc. DAr jocurile in sine cu ce le inbunatateste ?
- ai dreptate, nintendo au avut totdeauna console solide. Dar de regula problemele de console nu prea influenteaza vanzarile. X360 a avut probleme mari cu rrod-ul, si e peste ps3 la vanzari. Prima consola de la sony avea si ea probleme, spre deosebire de n64, si totusi asta nu a impiedicat-o sa se vanda excelent.
Oricum, eu cred ca trebuie sa mai aflam detalii legat dewiiU. Deocamdata e greu de spus. Depindedece hardaware are, de ce exclusivitati va scoate, side competitie.