Sfatul asta trebuia sa il ascult acu 4 ani. Ma batea uneori gandul sa ma transfer din cauza profilor incompetenti de info care ne dadeau note mici si nu invatam absolut nimic util (pur si simplu ne punea sa memoram toti algoritmii pentru nu stiu ce...
) da m-am atasat foarte mult de clasa mea si am zis ca stau cu ei si la bine si la rau
si in plus tot timpul aveam gandirea aia: am facut 2 ani de mate info si acuma sa ma razgandesc? macar de o faceam din sem 1 din a 9a
.
Cat despre aia cu invatatu...depinde. Am colegi care nu invatau mai deloc da prindeau foarte repede si stiau la diferite materii. Unii oameni trebuie sa faca o gramada de exercitii si sa stea la birou ore intregi ore intregi ca sa inteleaga ce altii inteleg numa uitandu-se de 2,3 ori in caiet. Mie mi ciuda ca eu m-am apucat sa invat la mate abia din martie-aprilie si la romana numa din mai. Daca as fi tras tare tot anul cum am facut luna asta atunci nu ma stresam la nici o materie ca iau sub 9.
Oh well...trecutul nu poate fi schimbat si oricum daca ajung in Anglia la Game design chiar nu ma intereseaza ca am intrat la facultate cu 8.05 sau 9.50. Astept sa vad odata subiectu de maine la fizica si estimez cat iau. Azi am facut vreo 4-5 ore de fizica, am luat la rand toate problemele grele de termo si electro (picanterii cum le zice profu) si foarte putine pot sa spun ca nu le stiam rezolva sau duce pana la capat. Cred ca ma mai uit de cateva ori peste formule si am terminat. O rugaciune inainte sa merg la somn si gata! Bring me the final exam![]()