Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Sony anunta un nou PSP
-
Senior Member

Originally Posted by
-=Gamer X=-
Au scos wi-fi-ul si in felul asta au reusit ce si-au propus: sa scoata pe piata consola saracului. Adica o consola care sa si-o poata permite oricine, din orice colt al globului, la orice ora din zi.
intr-un fel asa e. Multi oricum care isi cumpara PSP daca vor sa isi cumpere jocuri originale eu spun ca le cumpara in format UMD nu in format digital (avand in vedere ca sunt niste preturi extrem de mici la aceste jocuri...eu am luat 2-3 jocuri de PSP recent care costau intre 10 lei si 30 ) iar online-ul la foarte multe jocuri e mort (bine-nteles ca sunt exceptii ca si la Monster Hunter sau altele da si astea sunt foarte putine). Cred ca pentru o vreme vanzarile la PSP o sa creasca cat de cat.