Quote Originally Posted by Krusht View Post
TrueAchievements Regional Leaderboards

- azi a terminat de scanat [după 10 zile, lol - 317,086 (175,001)].

nu-i corect așa... - ma duc �napoi la Japan Region unde-s pe 12

Oricum eu mă bat cu o prietenă �ntr-un alt top și doar la un anumit gen de jocuri �n rest...m-am cam lăsat pe t�njală. M-am plictisit să fiu sincer n-am jucat multe jocuri (din astea actuale cred că vreo...30 de titluri lejer). Dar nici n-am să le mai joc sau no slabe șanse

Din start n-am să joc (deci puncte pierdute): Majoritatea titlurilor Kinect/Windows/Mobile , Deus Ex: Human Revolution, Bodycount, Resident Evil 4 HD, + multe altele iar din ce n-am jucat ca...titluri mai apropiate (Brink: Agents of Change, Catherine, Call of Juarez: The Cartel, Dynasty Warriors: Gundam 3, Super Street Fighter IV: Arcade Edition, Shadows of the Damned, F.E.A.R. 3, Alice: Madness Returns, Record of Agarest War Zero, Red Faction: Armageddon, Operation Flashpoint: Red River, Castlevania: Lords of Shadow, L.A. Noire. Fallout: New Vegas, Dead Space 2, Assassin's Cree 2, Assassin's Creed Brotherhood, Brink , Portal 2. WWE All Stars. Homefront. Halo: Reach, Dragon Age II, Fable III, si multe, mutle altele

no...ce de puncte am pierdut!

*p.s.

C�teva din titlurile de mai sus le am, dar pur și simplu nu mai am chef să le joc