Single post: Go digital - copacii iti vor multumi cu siguranta!
-
Admin

Originally Posted by
cryyo
Cate reziduri toxice au rezultat in urma producerii iPad-ului ?!

Ti-ai gasit si tu de ce sa te iei, de un produs Apple (care este unul dintre cele mai "enviromentally friendly" produse de pe piata, fara mercur sau arsenic, cu aluminiu reciclat si sticla)... De PC-urile ale caror deseuri or sa ajunga sa ne dea afara din orase nu te puteai lua, nu? Ca vorba aia, ce mai conteaza un upgrade la fiecare 6 luni la PC... Apple e de vina! 
Btw: "One of my favorite eco-geeks, Al Gore, was in the audience at today's Yerba Buena presentation to hear all about Apple's newest product, the iPad. Falling in line with the rest of the Apple family, the iPad is eco-friendly — coming stocked with arsenic-free display glass as well as a mercury-free LCD screen. Thankfully, the entire device is free of any toxic BFR and PVC chemicals, while the body of the iPad is enclosed with recycled aluminum and glass, so you know your iPad won't do any damage to mother earth. Damage to your wallet? Now that's a different story. Either way, I think Al would approve."

Originally Posted by
ffocus
Personal, imi doresc ca totul sa devina digital, desi nu inseamna in totalitate ECO, dar ajuta. In cazul de fata ma intreb:
CARE COPACI?
Cei care au mai ramas... si cei care or sa mai vina. Sa nu uitam ce capacitate de regenerare are micuta planeta... Eu ce sa zic, am facut un pas. Nu e nimeni altcineva obligat sa-l faca... dar sunt sigur ca mai sunt pe-aici si alti maniaci ca mine care se uita cum arunca zeci de Kg de hartie pe luna, hartie care nici macar nu ajunge la reciclare (pt. ca noi suntem romani, si nu ne trebuie "sortarea gunoiului").
Anyway, eu am propus doar o solutie... mai departe it's upto you. Daca macar nu luati ideea ca pentru salvarea unor copacei, folositi-o ca sa puneti mana pe reviste care pe langa faptul ca sunt greu de gasit la noi, sunt si al naibii de scumpe. De exp. in Mall vazusem T3 la 50 RON (si erau numere vechi). Parca suna mult mai bine 15 RON per numar si chiar 8 RON daca faci subscription pe un an.