Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
03-09-2011 23:38 #3137 SP
Senior Member
Vara asta am vazut destul de multe filme da mi-a fost lene sa le postez aici care au fost. :"> , Hai ca o sa le grupez si o sa spun care merita vazute si cam ce nota ar merita.
Filme de nota 9 sau 10: A beautiful mind, The Notebook, Singing in the Rain, The Sound of Music, Frequency, Star Wars I-VI, Captain America, The Butterfly effect 1 (must see)
Filmul de nota 8: The Butterfly effect 3 (bun da nu la fel de bun ca si primul din serie)
Filme de nota 7: Sucker Punch (efectele si tipele au fost singurele chestii "bune" din tot filmul
), The Butterfly effect 2
Film de nota 5 sau 6 (nu ma pot hotari): Bad Teacher...pur si simplu la asta nu am putut sa rad si mai nimic nu mi-a placut. Cheap humor if you ask me.
Si ca intotdeauna am ajuns la aceeasi concluzie: nu se maii fac filme ca pe vremuri. Filmele in ziua de azi trebuie sa aibe efecte extrem de multe, eventual niste gagici imbracate cat mai sexy, violenta si sange optional. Povestea nu mai conteaza asa de mult...asta e optional. Pai la Singing in the Rain de exemplu nu puteam sa nu ma minunez cat de talentati erau actorii (cantau, dansau step, faceau ambele chestii deodata etc) De asemenea nu era nici un moment erotic de-a lungul povestii, o chestie care eu spun ca nu poate sa nu existe in filmele din ziua de azi (desi sincer de multe ori nu e necesar). Movies back then were way more pure
.
Chiar azi vorbeam cu niste prieteni ca nu apar prea multe filme bune anual. Tin minte ca in perioada 2000-2006 sa zicem apareau extrem de multe filme bune. Nici nu stiai la care sa te uiti mai intai. Azi se pare ca nu mai am problema asta (parerea mea).