Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Star Wars: The Old Republic va fi ultimul mare MMO pay-to-play
-
Member

Originally Posted by
Tudoran
probabil John se referea la MMO-urile care trebuie sa apara, nu la cele care sunt pe piata de ani de zile si au un fan base urias. Dar totusi si numarul de jucatori de WoW a scazut in ultimul timp, chiar daca Cataclysm s-a lansat destul de recent.
Intr-un fel Smedley parca a confirmat ca urmatoarele lor MMO-uri (de la SOE) vor fi free to play

. Tot ei au decis ca DC Universe Online sa fie gratis incepand din octombrie, dar totusi sa lase o optiune de a plati 10-15 $ (nu mai stiu exact cat) pentru a avea ceva rank de Platinum/Legendary player care vor avea diferite beneficii (cum ar fi sa faca clanuri, sa aibe armuri mai bune, toate DLC-urile care vor urma vor fi gratis pt ei etc).
Btw. Guild Wars 2 va fi tot free-to-play ca si 1le. asai?
Daca va fi free-to-play in stilul de la DC atunci o vor da in bara.Am jucat Guild Wars timp de 2 ani si mi-a placut la nebunie,dar daca vor adopta prostia cu character slots de la DC si fara posibilitatea de trade ceea ce este destul de esential .
La fel la DC am platit primele 2 luni dupa care citesc stirea de aici cu faptul ca dacai il joc fara sa platesc monthly fee nu voi beneficia de anumite bunuri esentiale care definesc un MMO.
Pana la urma jocul este free to play in conditiile in care il joci mai mult solo.