Quote Originally Posted by RaverX View Post
Asa-i, ai dreptate. Sau poate nu. Spune-mi si mie ce reusesti aici daca esti medic bun si talentat, dar n-ai bani. Dau doar un exemplu. Nu reusesti nimic. Daca n-ai bani la inceput si pile sa-ti deschizi cabinet mori de foame la stat. Lucrezi in conditii mizerabile pe un salariu execrabil.
Hai sa'ti dau si eu un exemplu. Luni seara am avut o problema cu maicamea, a apucat'o o durere de genunchi de nu mai putea sa stea in picioare, asa ca am mers cu ea la urgente. De cand am ajuns la poarta spitalului am inceput sa dau bani. 5 lei la portar sa pot intra cu masina in curtea spitalui(aparent nu era voie), 5 lei la infirmiera sa vina cu un scaun cu rotile(s'a facut ca nu ma aude pana nu i'am bagat banii in buzunar), 50 lei ortopedului. Pana nu i'am pus banii pe masa nici macar nu a interpretat radiografiile, se uita la televizor in treaba lui. Sa vezi ce frumos zambea si cu cata seriozitate a inceput sa'si faca treaba cand a vazut banii. Asa ca nu le mai plange de mila ca's muritori de foame, de fapt mananca foarte bine.