Misto articol Andrewqp! Ai punctat cam tot ce era de punctat la aceasta consola ...atat lucrurile bune (jooooocurile ) cat si cele rele (bateria care tine doar 4-5 ore ...chiar sper sa rezolve problema asta). Cred ca de data asta PSV-ul nu va avea aceleasi probleme ca si PSP-ul si cred ca va fi primit cu bratele deschise de foarte multa lume (japonezii deja epuizeaza stoc-ul). Desi Sony a facut greseala de a nu insista extrem de mult pe lansarea unui joc din seria Monster Hunter pt PSV (urmatorul cica e 3DS exclusive), cred ca niponii se vor multumi pentru moment cu Uncharted si altele...

Monky, nu cred ca vom avea jocuri care vor folosi chiar toate feature-urile posibile la PSV deodata. Accelerometrul va fi pentru jocuri gen Mercury Hg, touch screen-ul si touch pad-ul pentru jocurile casual gen Angry Birds, analogurile pentru shootere si altele etc. Daca au de gand sa combine doua sau mai multe din aceste chestii atunci sa nu se mire developerii de ce toata lumea se plange de gameplay complicat sau de r@h@t.

Pretul nu e deloc mare si un lucru e clar: daca o sa am slujba part time pana in februarie atunci stiu pe ce o sa se duca primul meu salar ...daca nu atunci o sa trebuiasca sa imi pun pofta in cui