Legat de parerea ta cu wii U sincer nu stiu ce sa zic... desi Nintendo a promis jocuri hardcore pentru urmatoarea lor consola (Darksiders II, Batman Arkham City etc) acestia nu au mentionat parca nimic de GTA. Nintendo si cu Rockstar nu au avut niciodata o relatie prea buna intre ei (nu au lansat nici un GTA sau altceva violent pt vreo consola Nintendo, nici un exclusiv etc)... si cred ca daca ar fi fost sa ofere o lista de developeri care ar lucra la jocurile pt consola lor atunci ar fi trebuit sa puna Rockstar printre primii cinci. Dar cine stie....deoarece "banii vorbesc" posibil ca Rockstar si Nintendo sa devina niste prieteni ceva mai buni odata cu lansarea Wii U-ului.

Cat despre amanarea la GTA V pentru urmatoarea generatie eu zic sa nu va temeti pentru ca mai mult ca sigur deja lucreaza o echipa pentru GTA VI pentru PS4, Xbox 720 si poate si WIi U. La un an sau doi de la lansare, dupa ce o sa se vanda un numar destul de mare de console atunci o sa fie si Rockstar pregatiti sa ne ofere noul Grand Theft Auto.

Si apropo nu va ganditi ca daca amana un joc o gramada de ani o sa iasa vreo capodopera. Duke Nukem Forever and Too Human say hi