Cat a fost Origin up and running, mi-a mers ok. Am incercat numai Conquest Large. Nu am fost deconectat, nu am luat timed out sau alte erori. O singura data am primit kick pentru ca a simtit adminul ca am omorat prea multi (vreo 4-5 la rand). Am prins si servere cu lag, de asteptat de altfel. Ce se intampla acum nu e nimic nou, mereu sunt surprinsi de numarul mare de jucatori. Zici ca sunt amatori in prima zi de lansare a primului lor joc de multiplayer. Nesimtirea e mare la EA, dar asta e deja cliseu.

Vorbind strict de joc, mult peste BETA, au rezolvat niste probleme flagrante. Asupra design-ului hartilor nu ma pronunt inca, unele par lineare insa. Metro nici n-am incercat-o in Conquest, stiam deja ce poate. Lumea nu prea stie pe unde sa se duca, asa e la inceput, e scuzabil. Pana invata toti hartile, multa apa mai curge pe Dunare. Sunet demential, grafica excelenta. Raman la parerea ca s-au scarpinat cu mana dreapta la urechea stanga cand vine vorba de server browser. Nu am fost fan Battlelog, nici acum nu sunt. Probabil ca in timp o sa devin indiferent fata de el. E admirabil asa, in esenta, dar mult mai bine era cu un server browser in game. Asta este, trecem peste. Avand in vedere ca e singurul FPS de genul asta care o sa fie jucat in urmatorii ani, este o investitie foarte buna pentru mine.

De campania singleplayer sau co-op nu m-am atins, nu pot sa-mi dau cu parerea despre ele, dar pot sa-mi imaginez ca este extrem de scriptata. Rail shooter, esti tras de mana peste tot si mai mormai 2 cuvinte printre impuscaturi. Michael Bay are prea mult influenta in lumea jocurilor FPS in zilele noastre, trebuie facut ceva in legatura cu asta.