M'ai jignit deja in primul post . Stai linistit ca daca am 22 de ani si necesitatea nu m'a impins pe la usile unora din institutiile mentionate de tine nu inseamna ca nu am auzit in viata mea de ele sau ca nu stiu cu ce se ocupa. Traiesc si eu tot in Romania, nu in Narnia. Desi eu am vorbit pe fapte si nu pe statistici, tu m'ai facut ignorant. Si nu am zis ca toti romanii alearga pe curcubeu de fericire, si dorm pe o saltea cu bani, dar marea majoritate nu o duce atat de rau pe cat se plange. Ok, thx, np.

1. Te'am facut ipocrit pt ca nu mi s'a parut ca doar incercai sa'mi explici ca daca eu, tu, x, y, o ducem bine nu inseamna ca altii nu mor de foame, dar te si arati foarte revoltat de chestia asta. Si ai spus'o intr'un mod de parca nici nu poti sa dormi noaptea de grija altuia. Trebuia sa ramanem comunisti, zic eu, sa nu mai existe frustrari de genul asta.

2. Nu te'am acuzat niciodata ca te'ai imbogatit pe spinarea saracilor, ce zic eu ce intelegi tu. Te intrebam doar daca faci ceva pentru oamenii care au nevoie si nu isi permit sa mearga la dentist. Poate am exagerat cu protezele, dar ma gandesc ca o zi pe luna iti poti permite sa oferi macar tratamente de cabinet pensionarilor/persoanelor cu venituri foarte mici, ca doar iti pasa de ei.

3.Ce bine ar fi! Multumesc de urare!