Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: SpamBox plx ?! :D
-
09-03-2009 02:08 #1953 SP
Senior Member

Originally Posted by
sekhemet
pai si acum ca ma simt mai bine si nimeni nu a observat ca am zis ca sunt bolnav..eram pe moarte...noroc cu isus ca a venit in vizite pe la mine si am spamuit ceva timp.
este vremea ca eu sa imi iau tronul de drept ca the best story teller de pe forum....
se facea ca noapte sa se schimbe cu ziua...deci dumnezeu a hotarat ca vrea noapte in loc de zi si zi in loc de noapte...si a stat si sa gandit ceva zile pe tema asta...ca doar daca era sa faca schimbarea, ar trebui sa faca ori o noapte dubla...ori o zi dubla..si asa a decis ca o sa fie potop..si la trimis pe isus in cautarea unui barbos cu plete albe de mos craciun sa adune cate o pereche din fiecare animal de peste tot de pe glob(foarte credibil de altfel) si sa constriasca o barcutza (si mai credibil) in care sa indese toate astea si sa aiba grija sa se imperecheze bine,evident ca sa nu iasa mutanti...si asa barbosul a facut ce ia poruncit preamaretul isus mantuitorul...pana la urma dumnezeu a decis sa fie doua nopti si asa va schimba ciclul...evident a inceput sa ploua, sa inorat, si a plouat 3 zile..la final mos craciun a luat o vrabioara mai lovita si a dat-o afara din barca fara motiv..
isus sa intalnit dupa aceea intr-un bar plin de oameni dotati cu mos craciun...salvatorul care a creat o barca intr-o singura zi si a adunat cu sania lui cu zurgalai cate o pereche din fiecare rasa de animal de pe pamant..au stat in bar toata noaptea si m-au barfit pe mine ca eram bolnav in tot acest timp...
OMG sekhemet, you are sick!