Bon, deci am platit azi avansul si se va rezolva si cu TV-ul (in locul lui acum este o mare oglinda - om fi noi buni, dar nici chiar atat de buni incat sa ne jucam la oglinda ). Ca nr. de locuri insa, din pacate 40 e limita maxima... au avut si acum o saptamana un party mare, si tot asa... au limitat la 40 pentru ca pur si simplu nu erau locuri. Ba chiar au venit cu ideea de a pune bufetul suedez in camera cealalta, pentru a fi ceva mai mult spatiu... Ramane de vazut daca mai renunta cineva...

Legat de console, Webpredator vine cu PS3-ul (daca vreti, mai aduceti si voi jocuri si gamepad-uri) iar Dj Mo vine cu Xbox 360-ul si Kinect-ul (la fel, daca doriti aduceti jocuri si gamepads). Daca aveti idee de jocuri multi (si care sa nu tina mult)... eventual chestii funny (Kinect, desigur), be my guest!

Legat de meniu, sper sa va placa ce a iesit la 60 RON:
-Salata Napoleon (piept de pui la tigaie, cartofi prajiti, varza, castraveti acri, maioneza, usturoi) - nu se putea fara salata "shaworma"
-Salata de ciuperci
-Salam de Sibiu
-Crochete de Fufu (chiftelute de cartofi cu somon si branza feta)
-Oua umplute
-Rosii si ardei cu pasta de branza
-Rulada de pui cu omleta
-Cartofi frantuzesti
-Bulete de cascaval
-Floricele de carnati picanti
-Minisnitele de pui cu ou
-Minisnitele de porc cu pesmet
-Chifle sau focaccia
-Extra: mini prajituri (ma gandeam sa facem un tort pentru cei 3 anisori CG, dar cred ca mai ok iesim cu mini prajituri de toate felurile)

In ceea ce priveste bauturile, acestea se vor achita pe loc la bar. Am vazut ca barul este cu muuult mai bine aprovizionat de data aceasta, si o sa am grija sa le aduc aminte cu o zi-doua inainte sa faca refill la butoaiele cu bere, sa se pregateasca cu gheata si toate cele... ca o sa fim insetati rau (eu am de gand sa ma fac pulbere )!

Legat de bani, pentru a nu mai avea probleme ca la alte intalniri, va rog sa depuneti cei 60 RON in contul IBAN la Raiffeisen Bank: RO77 RZBR 0000 0600 1160 1080 cu beneficiar Cristina Kelemen (crisstine pe forum - ea se ocupa de partea "financiara"). Puteti depune la orice banca. Sau daca doriti, puteti sa depuneti prin PayPal, luand in calcul si comisionul lor. Termenul limita pentru depunere a banilor: 14.12.2011 ora 23:59. Dupa ce ati depus, va rog sa modificati in lista. Daca nu se vor depune banutii pana atunci, locurile libere vor fi anuntate pentru a da altora sansa de a veni. Multumesc pentru intelegere!

Acestea fiind spuse, ne vedem pe 17 Decembrie, ora 16:00 (mancarica vine pe la 18:00, sper ca e ok), la la lalaaa La Historia!
P.S. O sa va rog sa va treceti nick-ul de pe forum exact, pentru ca (desi nu ne place), o sa facem niste mici "etichete" sa ne cunoastem si noi intre noi.

O sa fac update-ul numai in postul acesta... sa nu ne intindem pe zeci de pagini doar cu liste...

01. MonkY - paid
02. Crisstine - paid

03. Graft - paid
04. Webpredator - paid
05. Cosmina - paid
06. trickz - paid
07. Donely - paid
08. Geo - paid
09. sid - paid
10. nikitu - paid

11. Dj Mo - paid
12. tudyniuz - paid