Quote Originally Posted by Nestea View Post
eu zic ca cel mai lung joc e Google.com incearca l si nu vei regreta.
intr-adevar... cu asta rezolvi orice . atunci care mai e rostul unui forum? de fiecare data cand ai o nelamurire ai putea sa scrii pe google si gata! la fel si cu stirile sau alte chestii de genu. buna idee dom`le. you must be some kind of genius!

Anyway sa revenin on-topic: Cele mai lungi jocuri pe care am pus mana au jos cele old school aparute pe PC cu mult timp in urma sau pe PS1/PS2. Heck FF 7 e de 4-5 ori mai lung decat 13. Judecand dupa status si avatar tu trebuie sa fi mandrul posesor al unui Xbox 360. Desi nu am avut niciodata Xbox, pot sa iti recomand niste titluri multiplatform:

1)Dark Souls- un RPG extrem de bun si lung cu elemente de MP care nu incurca deloc experienta SP. Motivul principal pt care jocul e foarte lung e din cauza dificultatii foarte mari care te va forta sa regandesti zeci de strategii impotriva inamicilor. Daca nu prea ai rabdare, atunci sincer nu are rost nici sa il incerc (pana la primul boss o sa pierzi cel putin 4-5 vieti... in cel mai bun caz).
2)Final Fantasy XIII- intr-adevar un joc lung (30-40 de ore ca sa termini povestea principala). Dar jocul asta s-ar putea sa nu iti placa din 2 motive: 1)E un JRPG si poate nu iti plac jocurile de genu asta si 2)e mega linear....and i mean mega! abia dupa 25 de ore de gameplay mai primesti niste ore de libertate. Asta ar fi un joc bun pt fanii seriei sau al JRPG-urilor, dar poate tie iti va placea.
3)Skyrim intr-adevar e un joc lung dar numai daca faci multe quest-uri secundare. Eu am 60 de ore de gameplay si am facut abia jumate din poveste, pt ca ador sa explorez si sa fac si alte lucruri care nu au de-a face cu povestea principala. Partea amuzanta e ca povestea principala e mega scurta (un tester de la Bethesda a terminat jocul in 2 ore si 4 minute). Dar nu te teme ca o sa te atraga multe alte chestii in joc.

Momentan am un lapsus foarte mare in privinta jocurilor multiplatform... nu m-am jucat prea mult pe console in ultimul timp ce-i drept. Din spusele unui prieten ti-as recomanda si L.a Noire si Mafia 2. Mai multe exemple ti-as gasi pt ps3 din pacate (Demon's Souls, Uncharted, Killzone (dar poate ultimele 2 mi s-au parut lungi pt ca le-am jucat pe Hard si nu sunt chiar cel mai bun la shootere)), dar sigur te vor ajuta si alti colegi forumisti. Daca imi vor mai veni idei, atunci o sa postez .