Quote Originally Posted by Venom View Post
Si de ce credeti ca voi, astia AntiBasescu, detineti adevarul suprem? Crezi ca elucubratiile de mai sus ale lui C.T.P. transmit altceva decat frustrarile unui individ care nu are nimic a zice si isi foloseste ejacularile creierului (ca sa fiu in tonul articolului) pentru a jigni? Asta este individul si asta este articolul pe care mi-l dai ca argument?
Da, inteleg, multa lume nu este de acord cu noua lege. A fost retrasa. Ce a urmat dupa aceea depaseste chiar puterea de intelegere a lui Kafka sau Eugen Ionesco. Asa vrem noi sa schimbam Romania? Inlaturandu-l pe Basescu cu artilerie de dejectii, mizerie si inlocuindu-l cu oameni care se catara pe ele? Nu, multumesc. Nu voi participa la constructia acelei Romanii. Pana una-alta, iti reamintesc. Sistemul de sanatate a ramas la fel.
Copile esti un suflet ratacit, ca si "taranul cu Maseratti" de pe youtube pe nume Craiete . Ia-te de mana cu taranul asta.
Pentru mine C.T.P. este un reper de inteligenta in timp ce pentru tine este greu de inteles pare a fi dintr-un alt univers, in schimb cred ca rezonezi perfect cu basist-ul habodnic cu "Maseratti". Vorbeste pe limba ta, cred ca il intelegi perfect fara sa faci un efort de inteligenta, desi limba lui este cam de culoare maron...