Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
Dati pe OTV repede .."Viitorul presedinte Dan Diaconescu ii roaga pe jandarmii din Bucuresti sa se retraga" mortal..

golanii aia n-au intentia de a obtine ceva...vor doar sa se bata cu jandarmii sau sa creeze o bataie generala intre oamenii ce protesteaza pasnic si "oamenii legii"(urasc acest cliseu tembel)

ia...inca ceva mortal D'alde Jiji Becali:
"Am fost sc�rbit c�nd am văzut că mii de rom�ni au ieşit �n stradă ca să-i ia apărarea unui arab �mpotriva preşedintelui Traian Băsescu. Chiar dacă ar fi greşit Băsescu, n-ai voie să-i iei apărarea unui arab! M-am uitat cu sc�rbă la televizor! Mi-e sc�rbă de romanii care au ieşit �n stradă! Arafat să se ducă la el �n ţară, la arabi, acolo! Cum să ţin cu un arab �mpotriva preşedintelui ţării mele? Să nu mai pună ministru arab �n viaţa lor!".

de-a rasul plansul ....intrebare :Ce mai cauta Becali(europarlamentar si fost candidat la Presedintia Romaniei) in libertate ?Sau de ce mai e in viata?dar sigur nu se va face tam-tam pe aceasta tema deoarece Romania nu e o tara normala...si declaratia a fost data la GSP TV post al carui patron spiritual este Becali..24/7 le face rating cu glume de prost gust si opinii ce atenteaza la bunul simt si la cultura..
Danut Diaconescu nu şi-a luat pastilele,e peste multe grupuri de comedie,stand up comedy ft bun.Acum e unul de face apoplexie.Aveam chef de o comedie buna .