Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: SpamBox XL :>
-
16-01-2012 02:34 #12988 SP
CG Editor

Originally Posted by
darkpaul13
Dati pe OTV repede

.."Viitorul presedinte Dan Diaconescu ii roaga pe jandarmii din Bucuresti sa se retraga"

mortal..
golanii aia n-au intentia de a obtine ceva...vor doar sa se bata cu jandarmii sau sa creeze o bataie generala intre oamenii ce protesteaza pasnic si "oamenii legii"(urasc acest cliseu tembel)
ia...inca ceva mortal

D'alde Jiji Becali:
"Am fost sc�rbit c�nd am văzut că mii de rom�ni au ieşit �n stradă ca să-i ia apărarea unui arab �mpotriva preşedintelui Traian Băsescu. Chiar dacă ar fi greşit Băsescu, n-ai voie să-i iei apărarea unui arab! M-am uitat cu sc�rbă la televizor! Mi-e sc�rbă de romanii care au ieşit �n stradă! Arafat să se ducă la el �n ţară, la arabi, acolo! Cum să ţin cu un arab �mpotriva preşedintelui ţării mele? Să nu mai pună ministru arab �n viaţa lor!".
de-a rasul plansul ..

..intrebare :Ce mai cauta Becali(europarlamentar si fost candidat la Presedintia Romaniei) in libertate ?Sau de ce mai e in viata?dar sigur nu se va face tam-tam pe aceasta tema deoarece Romania nu e o tara normala...si declaratia a fost data la GSP TV post al carui patron spiritual este Becali..24/7 le face rating cu glume de prost gust si opinii ce atenteaza la bunul simt si la cultura..
Danut Diaconescu nu şi-a luat pastilele,e peste multe grupuri de comedie,stand up comedy ft bun.Acum e unul de face apoplexie.Aveam chef de o comedie buna .