Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #3311 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    What�s your number ? � 6.5 / 10

What�s your number ? probabil mai mare decat nota primita de acest film�

Din pacate, chiar si cu asteptarile reduse, acest film a fost o dezamagire. Si e chiar pacat - Anna Faris (Ally Darling � frumos nume) şi Chris Evans (Colin Shea) fac un cuplu simpatic, ceea ce le ofera posibilitatea de a se �fool arround� si sa para real. Cu toate acestea, filmul este doar o adunatura de scenarii, dintre care unele merg iar altele nu prea.

Mi se pare o risipa teribila; foarte putine actrite au un potential comic atat de mare si o dorinta de a se face de ras, precum Anna. Chiar si ideea povestii, cu Faris revizitandu-si fostii, este irosita aiurea, desi exista multe �materiale� bune, cu faze comice ce ar fi putut avea un impact mult mai puternic. Aici il includ pe Martin Freeman si personajul sau care-si miroase degetele.

Un rol secundar care mi-a placut foarte mult este al mamei demonice si elegante a Annei, interpretata foarte bine de Blythe Danner.

In ceea ce-l priveste pe Evans, actor pe care l-am vazut crescand, de la rolul din Not another teen movie, prin Fantastic Four si pana la rolul foarte bun din Captain America (abea astept sa-l revad imbracand costumul in The Avengers), care are un rol interesant, acela de (nu stiu daca exista expresie in romana mai buna) �man ho� �, ingamfat dar usor de indragit, atat el (cat si abdomenul lui perfect ), fac vizionarea mai usoara pana la sfarsit. In plus, scena de pe terenul de basket, este, probabil una din cele mai sexy scene ce include o minge, din filme.

In ceea ce priveste scenariul, este practic acelasi ca la alte filme de gen. Un cuplu neobisnuit, ce incep ca straini, ajungand sa se apropie din ce in ce mai tare, pana ce realizeaza ca �the right one� a fost mereu in fata sa. Cel mai interesant aspect este cel legat de cati parteneri sexuali ar trebui sa aibe o femeie pe parcursul vietii. Acest aspect a fost destul de amuzant si a adaugat cateva situatii incomode si amuzante.

Nu pot sa spun ca am ras prea mult la acest film, dar am ras putin si sincer, as fi vrut sa rad mai mult, dar comicul sare de la �retardat� la �intelectual�, cu unele nuante de gri intre ele.
    Attached Images Attached Images whats-your-number_p3.jpg