Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Threadul maniacilor de cafea, espresso, cappuccino, ceai
-
Admin
Hehe, e MonkY si nu Monkey. Dar nu-i bai 
Stie toata lumea ca pe CG sunt binevenite discutiile pro si contra (la urma urmei doar din asta invatam ce sa alegem)... Fiecare isi expune opiniile si in final cel mai castigat ramane cel care citeste. Dupa buget, dorinte si disponibilitate. Atata doar ca nu trebuie impus nimanui ce e bun si ce nu, si in nici-un caz cu pumnul in gura sau expresii aruncate de sus. Suntem oameni inteligenti la urma urmei. Radem, glumim... dar nu parasim incinta 
Cat despre oprit aici, mai bine sa nu... mai ales ca incepuse sa devina interesant, in special partea cu ingredientele nesanatoase. Si eu sunt maniac in ceea ce priveste continutul produselor, dar sunt totodata constient ca e imposibil in ziua de azi sa mai consumi ceva natural 100%. De aceea nici nu prea ma omor cu ciocolata calda si alte minunatii de genul... insa recomand oricui ceaiurile de la Twinings (care probabil sunt cele mai renumite, atat pentru gust cat si pentru faptul ca sunt naturale). Deh, oamenii fac numai asa ceva de peste 300 de ani... si nu am gasit pe cineva care sa spuna ca nu si-a gasit ceaiul perfect la ei.
Mai mult, pentru cei care nu agreeaza gustul unui espresso, capuccino, sau orice alt produs de genul (de exp. la mine in casa femeia nu suporta cafelele)... poate sa incerce un ceai negru (Darjeeling), care mie mi s-a parut al naibii de tare. Tot de la Twinings recomand si ceaiul verde cu menta care e pur si simplu demential (si racoritor). Cu toate acestea Earl Grey ramane favoritul meu.