UnderWorld 4: Trezirea la viata 10/10
Singurul minus pe care l-am avut cu acest film e faptul ca al dracu de scurt l-au mai facut imi lipsesc filmele de doua ore sincer... din ce in ce mai multe filme nu tin nici macar 90de minute sau ce 120minute(vis ar fi daca ar mai exista). In rest filmul e fain, nu l-am vazut in 3d deci nu voi comenta nimic in legatura cu el, efectele sunt ok, nu-s minunate. Povestea filmului are cateva gaurele in ea, dar merge. Slow-mo ca e folosit si ala e folosit cu cap ceea ce mi-a placut.
PS: Apare si Michael! Pentru cei care erau speriati ca nu apare ca stiu ca la un moment dat a fost ceva debate prin internet ca actorul care il juca pe Michael nu se mai intoarce. Se intoarce.
Finalul lasa loc de o continuare, care dupa mine sper sa se faca. Mi-ar placea enorm de mult sa fie si un 5, sau chiar un 6! Daca salata de ideiiiii denumita Resident Evil a ajuns la numarul 5! ar fi dragut sa se faca si un UNDERWORLD 5!
A... si ca fapt divers, nu va luati dupa ce scriu criticii de film, pentru ca nu au dreptate filmul nu e rau, ci doar scurt. Merita o vizionare, doua trei, ceea ce voi face si eu. i love the UNDERWORLD series!