Quote Originally Posted by psicho1986 View Post
Sincer, nu mi-as dori ca PS4 sa fie exclusiv bazata pe cloud gaming. Stiu ca toata lumea sustine ca ar fi singura solutie impotriva pirateriei, dar trebuie sa ne gandim totusi la situatia in care ne aflam noi acum, adica gameri ROMANI. Desi PS3, vita, PSP, Xbox360 si Wii se vand in Romania oficial de cel putin 4 ani de zile, neoficial tot timpu am avut console, fie SNES, PS1 sau 2, dar nici Sony nici MS nu recunosc asta, si nu avem suport in PSN sau Xbox Live, trebuie sa ne declarama englezi ca sa putem sa ne folosim sistemele care le platim. Va dati seama ca daca o consola ar fi bazata exclusiv pe cloud gaming si localizarea jocurilor ar fi mai stricta, si cel mai probabil Romania ar fi ocolita si in acest caz.
Parerea mea, sau de fapt wishlist-ul meu pentru PS4 ar fi sa foloseasca in continuare discuri BD, sa avem o conectivitate mai buna, port gigabit de lan, wireless N sau ce urmeaza dupa asta, totodata eu sunt unul din aceeia care apreciaza grafica unui joc, si partea artistica la fel de mult ca gameplay-ul si probabil as vrea sa vad jocurile next-gen in ful 3D HD, in momentul asta nici macar nu sunt toate HD, iar cele care sunt 3D sunt pe jumatate din rezolutia originala. Totodata vreau ca Sony sa renunte la cross media bar-ul acela, care chiar daca iti ofera toate setarile care ti le doresti de la consola, este greoi cand il accesezi din joc si parca arata cam invechit.
OnLive functioneaza perfect si in Romania. Cat timp au de castigat nu ne vor bloca accesul, si priveste partea buna: consola ar fi foarte ieftina, jocurile vor fi ceva mai ieftine si ar putea fi inchiriate. Trebuie sa vina cu ceva deosebit la urmatoarea generatie, altfel sunt sanse sa fie ultima generatie de console.

Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
In orice caz ,PS3-ul nu da ylod in prostie cum da (dadea)Xbox-ul.Cele care au dat YLOD au fost console phat, care ,au fost folosite mai bine de 4 ani,adica nu poti cere unei conosole sa functioneze pana apare urmatoarea generatie.Iar la slim nu am auzit de YLOD...
PS3urile se strica in prostie, mai ales cele Fat. Mie 2-3 ani (cam atat tine una) mi se pare putin. Pana si Slim-urile dau YLOD, poate nu la fel de des, dar dau.