Single post: Anime Fans Thread !
-
Senior Member
Parca am inceput sa ma uit la One peach odata da nu mi-a placut... nu mai stiu de ce
. Avea multe glume copilaroase? si fete dinalea specifice multor animeuri? (stiti voi picaturi de transpiratie, rosirea sau albastrirea extrema a fetei etc). Chestiile alea ma scoteau din pepeni si la Bleach si Naruto care imi plac foarte mult...parca ala a fost motivul principal pt care m-am uitat numai la primele 10 episoade din D Grey Man.
La mine lupta ar fi intre Bleach si Naruto. Bleach a fost spectaculos daca ma intrebi pe mine de la bun inceput (in momentul in care am inceput sa il vizionez, nu m-am putut opri decat dupa vreo 100 de episoade cand a inceput un nou ARC). Naruto a fost destul de slow paced. Da in schimb acum seria Shippuden a devenit atat de epica incat nu prea pot astepta pana apare urmatorul episod (in timp ce actiunea la Bleach de acum e mult mai "linistita"... luptele cele mai importante au cam trecut daca ma intrebi pe mine). Pfff what to chose? what to chose? cred ca imi ceri imposibilul, dar o sa spun Bleach. da e ceva de genu 50.1% vs 49.9%. Si cum tot vad episoade tot mia bune in Shippuden, e posibil sa mai schimb taberele odata la o vreme
.