Single post: Prima imagine din Assassin's Creed III !
-
Senior Member

Originally Posted by
psicho1986
Steagul are prea putine stele, avea tot atatea in timpul razboiului civil american. Plus la gat pare sa aibe o salba indiana, deci probabil personajul e indian, si costumatia are influente din aceasi perioada. Mie mi se pare cam aiurea curentul asta din media americana din ziua de azi, incearca sa isi creeze istorie si legende cand ei practic nu au, sunt un stat nou de 300 de ani. Am vazut pe IMDB ca apare si Abraham Lincoln Vampire Slayer... WTF.. Cel mai nasol lucru ar fi ca, daca AC3 va avea actiunea jocului in timpul razboiului civil is va pierde rau din forma. Pe vremea aceea orasele americane erau foarte mici, cladirile nu aveau o arhitectura speciala si toate strazile formau dreptunghiuri perfecte.
Flag of the United States - Wikipedia, the free encyclopedia
In 1795, the number of stars and stripes was increased from 13 to 15 (to reflect the entry of Vermont and Kentucky as states of the union)
Ia numara stelele vezi ca-s 13, iar razboiul de independenta a avut loc inainte de 1795. Razboiul civil dupa. Nu le stiam nici eu de dinainte, dar macar am cautat pe wiki inainte sa zic vreo prostie.
Singurele influente amerindiene sunt armele ceea ce e si normal pentru ca altfel am fi avut doar spade si flinte ca arsenal de lupta. Dar sunt de acord cu tine cu privire la faptul ca arhitectura din state dezamageste.
Ma astept ca story-ul sa se desfasoare in mare parte la Paris si ne va insirui ceva conspirativ cu privire la razboiul american si la cum si-au castigat independenta.