Single post: Ghidul cumparatorului consolist
-
10-03-2012 16:10 #3584 SP
Senior Member

Originally Posted by
iPaul
Nu stiu cat de mici aveti cutiile postale dar la mine incape la fix plicul cu joc ,desi abia mai merge scos dupa.Incearca sa vorbesti cu postasul,spune-i ca il cinstesti daca iti aduce pachetul la usa,eu desi ma cunosc cu postasul meu de ceva vreme ,ii mai dau cate o mica "spaga" cateodata ca sa vada ca nu il uit si mereu ori mi le pune in cutie ori mi le preda personal.
La mine cutia e destul de incapatoare, dar problema e fanta de deasupra pe unde introduci pachetul, e foarte subtire, nu stiu cum e la tine, desi incerc sa-mi imaginez. Ideea unei cutii postale e ca oricine sa poata baga ceva inauntru, dar sa poti scoate afara doar tu (dupa ce ai deschis lacatul).
Si alta e faza aici, hai sa zicem ca plicurile cu un joc simplu intra cumva (desi la mine nu intra 100%). Dar ce faci daca e un joc mai gros (collector's de exemplu)?
Eu iti recomand sa fii foarte atent la faza cu spaga, sa nu ai suprize neplacute si sa plece postasul fara sa-ti zica nimic. Exact asa am patit eu, aveam un postas de treaba, nu-l cunosteam deloc, dar nu-mi lasa scrisorile care nu incapeau, lasa aviz. Dar a plecat si de atunci au inceput problemele, pe ala nou nu-l intereseaza deloc si le lasa pe cutie.
Zic asta ca s-ar putea sa te trezesti intr-o zi ca nu primesti un joc si (dupa legea lui Murphy) sa fie un joc rar si scump. Iti suni postasul si afli ca nu mai lucreaza la posta. Si o sa-ti dai cu tesla-n "oo" de nervi