Single post: iPad 3 & iPad 4 - The New iPad
-
Admin
Eu de fapt acum mi-am dat seama... tu inca te uiti la seriale in 720 x 400 si lumea aici incearca sa te convinga de Retina! Oameni rai...
Lasand gluma deoparte, ideea este ca tu iti doreai un device si pt. gaming, si dupa cum stii sunt deja in lucru jocuri ce nu vor rula decat pe iPad3. N-ai ce sa-i faci... are quad core gpu, ram dublu... Sa nu-ti para rau atunci ca ai facut alegerea gresita... A nu se intelege gresit, iPad2 inca rulez! Doar ca multi nu ne luam doar pentru ce exista in momentul de fata. De exp. ce te faci daca Baldurs Gate nu va merge decat pe iPad3 (mai mult ca sigur ca nu se va intampla asta, dar am dat asa, o idee). Sau Infinity Blade Dungeons, anuntat pentru iPad3? Anyway, bafta!
Si revin cu ceva screenshots cu Retina, ca sa va faceti o idee mai buna despre ce si cum se intampla. Si cu ocazia aceasta veti vedea imediat diferenta aceea intre "low res pictures" si textul cu super antialiasing (faceti zoom pe cele cu reviste de exp.). Sorry, a trebuit sa le comprim un pic, ca erau niste .png-uri maricele (intre 3-5MB fiecare). Le-am facut .jpg deci vor apare ceva artefacte... dar sunt si asa suficient de mari.