In general s-au spus adevaruri si sunt de acord cu cele spuse de majoritatea celor care au subscris la aceasta discutie, dar din pacate vad lumea lipsita de incredere.
As vrea sa va pot da o urma de speranta spunand ca lucrurile se pot schimba extrem de rapid (intr-un sens sau altul) daca se gaseste o persoana care isi doreste cu adevarat sa schimbe ceva, dar noi trebuie sa fim in postura patronului. Seful statului ca functie este asupra institutiilor statului, NU asupra noastra, deoarece noi suntem statul, noi finantam orice actiune intreprinsa a reprezentantului nostru.
Eu vad o problema de perceptie cauzata de mentalitate.

*Copilul care nu plange, mama nu ii da sa manance!

Am iesit, am protestat, lumea m-a intrebat de ce ma duc pentru ca nu se schimba nimic.. dar ceva, ceva tot s-a schimbat. Este o chestie de principiu mai mult daca vreti. Politicienii care vor ateriza la putere ar vedea ca lumea este receptiva si iese in strada daca ii supara ceva, iar acest lucru va conduce la niste decizii mai cu bagare de seama.

Ar trebui sa faca puscarie toti cei care s-au perindat pe la ministere si au incheiat contracte cu titlu oneros pentru poporul roman deoarece sunt tradatori de tara..