@RonanN1

Felicitari, intr-adevar, jocul nu este grozav, dar nici sa lase de dorit. Am ajuns la al patrulea capitol daca nu ma insel, dar nu joc deloc singur, ci impreuna cu un prieten cu care ma intalnesc doar in weekend (in timpul saptamanii nu am cum sa iau consola cu mine la serviciu). Sistemul de COOP mi se pare nemaipomenit, si parca se contureaza cu totul si cu totul alta atmosfera decat cea din Single Player. Impartirea ecranului (split-screen) este oribila, nu inteleg ce-au gandit, si poate imi explica si mie cineva mentalitatea lor. In rest, prevad ca duminica aceasta voi termina si eu jocul si voi putea completa "micul" review al lui RonanN1 cu pareri despre latura de cooperativ.

Si ca sa revin la subiect :

Dragon Ball Z Burst Limit @ X360

Seria Dragon Ball...Am fost mereu impresionat de tot ce tine de serialul anime Dragon Ball (+Z) si de aceea, primul joc ce l-am jucat pe Xbox 360 m-a fascinat de-a binelea.

[+] Grafica foarte colorata, placuta ochiului si deloc obositoare
[+] Sistem de lupta foarte simplist, adaptat controllerului
[+] Kamehamehaaa!!!!
[+] Saga Brolly
[+] Palpitant in doi, modul versus

[-] Scurt, foarte scurt, se termina la Saga Cell
[-] Poveste monotona, mai ales daca ai urmarit seriile animate
[-] Lipsa jocului pe echipe
[-] Fara fuziuni

In mare, un joc destul de bun, chiar daca nu se ridica la nivelul seriei Budokai. Fiind si singurul disponibil pentru Xbox, merita o nota destul de mare, din partea mea primin 8.50/10. Sper ca urmatorul din serie sa vina cu inovatii si personaje in plus.