Quote Originally Posted by kaoru View Post
D2 este si acum jucat in cea mai mare parte pe Hell difficulty si asta pentru boss runs, loot si repetability. De 12 ani iar actul 1, cum spuneau si ceilalti era mult mai scurt decat in D3.

In plus la fiecare joc nou sunt random events si rare boss spawns >> deci si multe achievemnts pe tema asta
Sa nu mai vorbesc de lore si crafting (crafting care constituie o imensa parte de joc acum << gathering materials, farming).

Cine nu este atras de partea asta a jocului ci numai de terminarea lui, gen kill final boss the end << nu joaca ce trebuie
Cine e atras de loot, random events, hard coop boss runs, lore, crafting >> see you ingame
Faza e ca mai totul e "degeaba" in normal. Dau un exemplu, am explorat den of evil in act 1, mi-a luat 10 minute, la final am gasit o sabie care a fost upgrade destul de bun. Insa am inlocuit-o dupa jumatate de ora.
Oricum o sa trebuiasca ca pe hell sau inferno sa explorezi tot. Nephalem Valor (care se activeaza la nivel 60) = cand omori un named elite sau unic, iti da bonus de MF pana omori boss-ul actului sau schimbi un skill. Deci pe Inferno esti incurajat sa explorezi tot.
Din moment ce oricum o sa craft-uiesti si o sa explorezi si o sa faci event-urile de zeci, sute de ori pe inferno, nu prea vad sensul sa le faci si pe normal unde nu prea au "recompense".

Pentru mine jocul incepe de-abia incepe cu Hell/Inferno. Deja am "gustat" un pic din dificultatea jocului cand eram un pic undergeared si trebuia sa ma folosesc de tot arsenalul meu de skill-uri sa supravietuiesc. Pe hell/inferno nu vei mai omora un grup de elites in cateva secunde, si nici bossii. Clar va lua mai mult de cateva ore.

Apropo, eu am terminat act 1 dupa cam 3-4 ore, la nivel aproape 15, mergand direct catre obiectivele questurilor, fara sa explorez tot.