Single post: Demon's Souls
-
Member
Jocul devine mult mai usor mai incolo. Cateva nivele le-am terminat murind maxim de 4-5 ori, cu tot cu boss. Cu timpul inveti sistemul de combat, cand sa blochezi cu scutul, cand sa te feresti, cand sa ataci. De asemenea chiar daca nu ai checkpoint, mai toate nivelurile lungi au scurtaturi care pot fi activate.
Ideea e ca unele zone pot fi fermate usor pentru souls, asa ca daca ti se pare ca iei prea mult damage undeva, stai juma de ora - 1 ora sa fermezi destule souls pentru 4-5 niveluri si incerci iar. Indiferent unde investesti punctele in stats, creste physical defence.
Foarte important de asemenea sa tot incerci diferite zone. Poate ca mori prea repede in 4-2, dar 1-3 e tocmai bun pentru nivelul tau de exemplu.
In orice caz, exista o oarecare mandrie de "gamer" sa zicem asa la fiecare boss omorat, pentru ca stii ca ai muncit pentru asta si nu a fost usor.
Daca am avut vreodata dubii ca nu a fost o investitie buna PS3.... jocul asta face sa merite tot.
Dintre tot ce am jucat pana acum pe ps3, si sa tot fi fost cam 20 de jocuri, e pe departe cel mai bun, iar in privinta sistemului de combat e cel mai bun rpg pe care l-am jucat. (la poveste si atmosfera nu bate nimeni pe Planescape torment
)
Apropo, cum e cu dual shock? Pana acum n-am fost tentat sa iau unul, dar vad ca demon souls are suport.