Eu...esti online?

---------- Post added 31-05-2012 at 11:23 PM ----------

Campionat
HoriaHG (Milan) - micul_ (Napoli) 2 - 2
micul_ (Napoli) - HoriaHG (PSG) 0 - 2

---------- Post added 31-05-2012 at 11:25 PM ----------

Quote Originally Posted by Spike View Post
Liga 1

Spike (PSG) - balasadaniel41 (Napoli) 1-0
balasadaniel41 (Anzi) - Spike (Spartak Moskova) 1-3

ce vorbesti acolo? cine munceste sau depune efort aici pentru campionat in afara de Gvingi si mine? nu ca as fi cerut sau astept de la cineva sa faca. sau poate ca tu ai impresia ca daca participi in competitie imi faci mie un favor, caz in care te anunt ca te inseli amarnic

Nu am mai discutat cu altcineva de tine pentru ca tu nu reprezinti interes pentru mine (nu o spun cu superioritate sau ca sa te jignesc, o spun dpdv ca nu am tangente cu tine in viata reala si nici la fifa nu pot sa zic ca imi esti rival sau prieten virtual). cu Venom am vorbit la telefon initial de cu totul si cu totul alt subiect, iar dupa aia l-am intrebat doar din curiozitate cum ai jucat cu el avand meci in aceeasi zi ca si cu mine. Puteam sa il intreb la fel de bine ce parare are de vremea de afara, era acelasi lucru.
Cu Venom joc fifa cred ca de mai mult de 10 ani, timp in care am avut de invatat unul de la altul multe, e normal sa fie asa. Nu vad ce are asta cu deminitatea...
Daca mai ai chef de discutii le putem avea civilizat pe PM. Pe thread daca mai vrei sa continuam, o vei face in calitate de observator al acestui turneu. Dar eu zic ca e mai bine sa ne oprim aici, oricum avem pareri total diferite de joc si de fotbal in general.
De jucat etapa 2 din Cupa pana vineri la ora 23:00

Grupa A
De jucat: Venom - ossaur / flllorin
ossaur / flllorin sta

Grupa B
De jucat: asteptau - cosming; Musste - Tonynho

Grupa C a jucat etapa 2

Grupa D
Au de jucat: HotDoc, balasadaniel41, Nightcrawl3r

Meciurile din cupa se disputa cu nationalele calificate la EURO.... Aveti lista echipelor pe forum aici.
De jucat etapa 2 din Liga pana duminica ora 23:00

Liga 1
HotDoc - asteptau
Kostelinho - fllorin

Liga 2
Nightcrawl3r - Venom
Man eu ar trebui sa am 3 puncte in plus din meciul cu balasadaniel41