Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
16-07-2012 20:18 #1280 SP
Admin
Well, am citit si eu (sau cel putin am incercat pentru ca pur si simplu multe pareri sunt mult prea "grele" pentru a le putea urmari din unghiul mizer in care se scalda politica romaneasca in ultima perioada)... si sunt un pic deranjat de ce se intampla. Probabil l-ati "calcat pe coada" pe Donely, pentru ca altfel nu inteleg. Pe CG este si va ramane (cel putin cat mai stau eu pe-aici) "Freedom of Speech"! Atata timp cat nu contravine legilor in vigoare, nu se aduc jigniri membrilor CG si nu va afisati apartenenta la cine stie ce factiune extremista... eu sunt de parere ca puteti sa fiti pro sau contra oricui din tara aceasta. Ultima oara cand am verificat, Romania inca era o tara democratica. Indiferent de cine e condusa, noi, romanii, cred ca avem dreptul de a ne exprima o opinie in mod liber. Pro Basescu, Iliescu, Constantinescu, Antonescu, -escu, -escu (vai ce de escu) sau Contra... it's upto you! Eu nu pot sa spun decat ca lucrurile merg prost, indiferent cine conduce tarisoara asta.
Pe de alta parte, ma uit si prin ograda altora si trebuie sa recunosc ca nu am ajuns atat de rau ca altii... Insa, vorba romanului "nu e timpul pierdut!". Pana acum toti au furat si au vandut tot ce s-a putut vinde bun din tara asta. Si PDL, si USL, si FSN, si UDMR, si PNL... Noroc ca avem o tara bogata, si mai e inca loc de furat, ca altfel... n-am mai fi vazut pe nimeni sa se bata pentru putere 
Anyway, am dat undelete la multe din posturile anterioare... sunteti liberi sa va exprimati parerile... doar va rog sa nu depasiti limita. Nu are rost sa ne certam intre noi pentru cei care se "ingrasa" la putere. Ei devin milionari in EURO peste noapte... in timp ce noua ne cresc taxele si impozitele, ne sunt umflate artificial preturile... Macar cu linistea online sa ramanem. So... friends? Forever?