Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
19-07-2012 02:31 #3425 SP
Senior Member
Chiar ca gusturile nu se discuta: mie The Avengers mi s-a parut de departe cel mai bun film in ultimii 3-4 ani (oricat de mare DC fanboy as fi, fiecare parte din minte iubeste filmu asta). Mi-a placut asa de mult ca l-am vazut de doua ori la cinema in Anglia (7 lire fiecare pentru ca am vrut din nou 3D
) si m-as mai fi uitat odata la cinema in Romania da pe cand am ajuns nu il mai prea aveau. Hai ca dau o parere intarziata despre filmul asta, pentru ca am vazut extrem de multe filme recent da prea putine merita mentionate.
The Avengers
+personaje (Iron Man, The Hulk, Captain America etc)
+actorii (Robert Downie Jr. mi se pare unul dintre cei mai buni actori in momentul de fata)
+povestea
+efectele
+actiune cat cuprinde (trec cinci minute din film: What do we have here? It's a weird thing i`m not going to spoil and then BOOOM! da-i cu actiune neamule! la filmele cu super eroi nu iti trebuie c@c@l@u de multa vorbarie)
+glumele (aici Robert conduce detasat)
+momente pline de suspans
+multe momente emotionate (eu asa ma inmoi cand vad cum toti lucreaza ca o echipa)
+muzica
+inamicii
+faptul ca nu l-au bagat pe Spider man...I hate that guy!
(dar oricum din cauza drepturilor de autor, nu ar fi putut sa il bage nici de vroiau...Spiderman e pe mana celor de la Sony parca)
+momente badass cat incap (de la Hawkeye pana la Iron Man)
-minusuri? ce-s alea? Filmul asta dupa parerea mea chiar nu are nici un minus. Oricat de mult as iubi personajele DC, si il ador pe Batman si alea alea, tot nu cred ca va avea sanse prea mari sa egaleze The Avengers...atat din punct de vedere al incasarilor cat si al calitatii (Batman-ul din seria noua nu prea respecta benzile desenate, Bane care apare in film pare subnutrit (Scott Steiner era numa bun pt rolul lui Bane), nu e un film "team based" care il consider un mare minus (dar inca sper la un Justice League movie in urmatorii 20 de ani
). Oricum o sa ma duc la cinema sa vad The Dark Knight Rises in primele zile cand o sa apara in tara si o sa revin cu pareri (poate o sa trebuiasca sa imi inghit cuvintele), dar pana atunci 11 din 10 la The Avengers si premiul "Film of the (last 3-4) Year(s)". Abia astept partea a doua!