Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme
-
26-07-2012 09:25 #3439 SP
S.T.A.L.K.E.R.

Originally Posted by
razvanrazy
Din cate stiu nu este un remake. Este un film nou cu spiderman din seria Amazing. (nu stiu daca asa este) dar in cazul in care repeta povestea principala (cu unchiul...bla bla bla) nu are treaba cu filmul original ci asta este povestea lui spiderman.
On a side note, am citit ca isi pune costumul abea in minutul 60. Ceea ce, sincer, este inacceptabil (cel putin din punctul meu de vedere) la un film cu super-eroi. Sa stau 1h sa ma uit la putina actiune si multa vorbarie...mai bine zic pas.
In caz ca ma insel, ma poti corecta.
+1