si hai ca postez parerea mea despre The Dark Knight Rises. Doua cuvinte: O capodopera!
+povestea
+personajele
+actorii de nota 10
+Cat Women
+efectele speciale
+multe rasturnari de situatie
+a avut si cateva surprize pe alocuri (nu mi s-a parut ca fiind un film "Captain Obvious" in care iti dadeai seama de intentia fiecarui personaj dupa 30 de secunde de cand l-ai vazut)
+muzica
+luptele
+faptul ca Bane e mai inteligent si decat in desene sau benzi desenate (imi era frica sa nu faca din el un fel de gorila cu muschi)
+sfarsitul
Si totusi au fost doua chestii mici care nu mi-au placut (nu m-au deranjat dar puteau fi umbunatatite)
-vocea lui Bane! (tot filmul cand il auzeam mi se parea ca vorbeste Deckard Kane din Diablo...check some videos, compare and realise the madness)
-faptul ca actorul nu prea semana cu Bane cel din desene/benzi. Daca ar fi pentru look, atunci omul cel mai potrivit ar fi fost Scott Steiner...pacat ca el e wrestler si nu le prea are cu actoria. Dar totusi puteau sa aleaga un actor mai "animalau".
Anyway de la mine 11 din 10. Si inca ma gandesc daca e mai bun decat The Avengers. "Razbunatorii" au fost mult mai directi si cu o poveste mai simpla (tipii buni ii bat pe cei rai, dar The Dark Knight Rises are o poveste mult mai complexa care parca mi-a picat mai bine. Dar sunt momente in care mi se face pielea de gaina atunci cand vezi un grup de super eroi care lupta impreuna...de aceea abia astept The Avengers 2 si sper in continuare sa anunte cineva ca se lucreaza la un film Justice League.