Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
29-07-2012 09:00 #1362 SP
VIP Member

Originally Posted by
DanTe23
Unul din cele mai bine posturi de pe acest thread
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Mi se pare cea mai mare diversiune si atat.

Originally Posted by
DanTe23
Măcar acum putem vota, pacat ca nu ai cu cine, dupa "revolutie" am apreciat doi oameni, din păcate aveam doar 9 ani si nu aveam drept de vot( ion ratiu-pnt si radu campeanu-pnl)
Din păcate am mai spus-o si ma repet, sunt ft pesimist, rom�nul nu va iesi maine la vot, e sc�rbit
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Ai uitat de marele Corneliu Coposu. Sunt putini din cei tineri, care stiu cine a fost si ce rol imens a avut in istoria partidelor politicie in perioada interbelica, apoi in perioada comunista cand a stat 17 ani in puscarie ca detinut politic si dupa revolutie pana in 1995 cand a murit, fiind unul dintre cei mai verticali si morali oameni politici din Romania. Din pacate, atunci unii "romani" strigau pe strazi "I.M.G.B face ordine", "Noi muncim nu gandim", " Bosorogii fara dinti, vor sa ajunga presedinti" si alte cretinitati de genul asta. Chiar in perioada aceea, Basescu era ministru transporturilor si dadea ordin ca trenurile pline cu mineri, sa fie lasate sa vina in Bucuresti, iar restul multi dintre noi stim ce s-a intamplat. Cum dracu macar pentru asta sa nu te duci astazi la vot ???
Ca "romanlu" cum ii place lui Basescu sa zica, va iesii sau nu la vot, nu depinde de cat de scarbiti sunt ei de politica si politicieni, ci daca au iintelingenta sa isi dea seama ca dreptul de a vota liber, s-a recastigat in '89 cand tu aveai 8 sau 9 ani si cand au murit romani adevarati si pentru asta. Este o datorie si o onoare in cinstea lor, asa ca romanii sa lase "scarba" si sa se prezinte la vot mai ales ca este timpul, cand ai toate motivele din aceasta viata sa o faci.