Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
30-07-2012 11:52 #1422 SP
CG Editor

Originally Posted by
FallouT
Aveam pretentii de la tine Maestre cum poti afirma ca cei care au stat in casa sunt basisti si ca le dai la.....?
Poate unora le este prea scarba de tot ansamblu politic de la ora actuala si refuza sa il sustina pe Chioru sau pe cei doi popandai ( Ponta & Antonescu)
Decat sa scap de Dracu si sa dau de Tasu!
Eu unul nu sustin nici pe Base nici pe ceilalti,tara o sa fie unde trebuie cand scapam de toata clasa asta politica infecta!
Si eu aveam pretenţii de la tine, dar nah...nu stiu ce ai inteles tu din acest referendum.ieri noi romanii aveam de raspuns la o intrebare de clasa �nt�i, am raspuns la ea aproape 8 milioane, mi-e scarba de basescu, am alergie la mickey mouse ponta si crin dar ieri nu au fost alegeri prezidenţiale, ieri am avut posibilitatea de a protesta in cel mai paşnic mod posibil, votul. Sunt mandru ca cei din judeţul meu sunt pe un loc fruntaş, dar cu riscul de a fi pe viitor urat de anumite persoane nu am decat un sg lucru de spus si stiu ca am sa "dezamagesc" la randul meu multa lume, dar nu ma interesează, ma interesează doar părerea familiei si a prietenilor adevăraţi,ce-i drept putini dar inteligenţi, dar sa nu mai divaghez, le doresc ungurilor din romania multa UE.
PS cel mai bun prieten a votat cu "nu" ieri, tot prietenul meu răm�ne si tot ca pe un frate il iubesc, de ce? Nu contează ca am avut opinii diferite atata timp cat a iesit din casa si a �nţeles ceva. Daca am gresit sau jignit imi cer scuze, dar doar pt greşelile gramaticale, restul greselilor sunt personalitatea mea.Bravo valcea, bravo romania!
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2