Quote Originally Posted by ionutsb85 View Post
Atunci ce draq(scuzati HERR DONELY limbajul,am sindromul TOURETTE cand dau de leprosi) mai cauti pe forumul asta si scrii limba romana,de ce nu intri pe alte forumuri unde se scrie limba engleza si nu trebuie sa-ti murdaresti intelectul cu limba romana.Eu personal imi iubesc tara asa cum este ea,un om care nu-si iubeste tara este un om fara valori si fara caracter,pe scurt:un om slab.Evident ca nu ai valori dupa care sa te iei ca n-ai avut in familie,probabil faci parte dintr-o familie de inadaptati social,eu sper sa-ti ajute DUMNEZEU sa pleci din tara mea.P.S:i-a si tiganii cu tine daca pleci in tara fagaduintei
ma faci sa rad....ratiunea nu se impaca bine(sau mai bine zis, deloc) cu sentimentele....care e slab ?ala care judeca cu inima sau ala care judeca cu creierul ?..te las pe tine sa decizi..cu ce esti tu care "iti iubesti tara" diferit fata de suporterii(robotii) care se bat intre ei pentru ce ?pentru ca unii tin cu Dinamo,altii cu Steaua,altii cu X echipa...atasamentul de niste notiuni asa abstracte cum te face ?

P.S.Scuzati cacofonia..sau mai bine nu...
P.S.S. Erai tare daca aveai o melodie trista cantata la vioara in postul tau(sau un cantec patriotic)
P.S.S.S Nu pot sa ma abtin: nu cred ca Dumnezeu sta sa ma ajute pe mine sa plec din tara..cred ca are treburi mai importante ..cum ar fi sa-i studieze pe aia care urasc alte rase..parca religia era despre iubire..nu despre ura...dar stai..te duci la nenea preotu' si decontezi toate pacatele

Quote Originally Posted by RaverX View Post
Cu riscul de a fi catalogat gresit am si eu o intrebare: oamenii aia lucreaza undeva? Asta n-am putut sa inteleg niciodata - in miezul zilei orasele sunt pline de oameni. Inteleg ca sunt si oameni care lucreaza pe ture, nu doar de la 9-17, dar nu stiu ce sa zic, parca prea multi vad asa... Cateodata merg un pic mai tarziu la serviciu si intru intr-un hypermarket aproape de locul de munca sa-mi iau un iaurt sau ceva si e PLIN de lume cu cosurile pline, aia SIGUR nu se duc la serviciu atunci. Dimineata pe la 9-10... Poate are cineva o explicatie pt mine
dap..desigur ca lucreaza...acum fie vorba intre noi in tinutul secuiesc au fost 15.000 de oameni..dar era weekend...la noi in weekend nr protestatariilor a scazut...deh..mici si bere time....unde mai pui ca in Spania au iesit 100.000 doar ptr masuriile de austeritate..nu stiu exact daca era weekend sau timpul saptamanii....
dar asta e diferenta dintre un popor(sau populatie) care a fost vesnic condus si care e invatat cu greul si poate duce muuuuult...si un popor care vorb-aia..a dominat atata timp oceanele si mariile..a colonizat cateva tari prin America Centrala si de Sud....

nu cred ca timpul e o problema ptr nimeni...daca vrei sa contezi te manifesti...te faci auzit...

dar aici are un mare merit si Basescu..om inteligent cum am zis(ori asta ori a stiut sa-si aleaga consilierii)...discreditarea a tuturor oameniilor din clasa politica(sau readucerea in memoria publica a acestei probleme) si...isi cunoaste foarte bine poporul...