Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
05-09-2012 23:11 #1482 SP
Senior Member
Ce fel de tara este Romania ?

Originally Posted by
RaverX
Cu riscul de a fi catalogat gresit am si eu o intrebare: oamenii aia lucreaza undeva? Asta n-am putut sa inteleg niciodata - in miezul zilei orasele sunt pline de oameni. Inteleg ca sunt si oameni care lucreaza pe ture, nu doar de la 9-17, dar nu stiu ce sa zic, parca prea multi vad asa... Cateodata merg un pic mai tarziu la serviciu si intru intr-un hypermarket aproape de locul de munca sa-mi iau un iaurt sau ceva si e PLIN de lume cu cosurile pline, aia SIGUR nu se duc la serviciu atunci. Dimineata pe la 9-10... Poate are cineva o explicatie pt mine

Exact !
Asta e marea mea enigma - nu legat de proteste neaparat. Oamenii astia ce lucreaza ? Am fost in Iulius Mall astazi dupa un cablu HDMI. Prietene,era plin Auchan-ul de oameni la cumparaturi la ora 3 dupa-masa. Miezul zilei in miezul saptamanii in miezul miezului. Nu mai spun ca am venit cu un prieten care avea masina - nu am gasit loc de parcare decat dupa ce ne-am plimbat vreo 5 minute,ca l-am prins pe unu' care tocmai iesea. Inclusiv alea pentru handicapati erau ocupate. Tot de masini,bineinteles,ca asa sunt unii. Intelegeam daca erau tineri de 18 ani,asa ca noi,in vacanta prin Mall. Dar erau oameni in toata firea. Si sigur ca e problema lor ce si cum,dar mereu m-am intrebat din ce bani traiesc oamenii astia.
Sent from my iPhone using Tapatalk