Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
06-09-2012 00:01 #1488 SP
Senior Member

Originally Posted by
ionutsb85
Ma iei cu notiuni abstracte,nu suntem la ora de,DESEN.Nu mai visa sa pleci pe dincolo ca daca chiar te duci,te vei duce ca sclav,nu ca stapan,pentru ei esti un strain,un imigrant si imigrantii fac munca de jos,esti vazut precum tiganii la noi.Sa nu crezi ca te pun ei vreun director daca le arati diploma de la spiru haret sau trofeele de pe xbl sau psn,revino-ti dar cred ca e prea tarziu pentru tine....Cel mai mare defect la un om este sa viseze cu ochii deschisi,astia se numesc visatori sau cei care bajbaie in intuneric,anyway:no hard feelings man,tot acasa te intorci,ai sa vezi

nu sunt la spiru..sunt la Poli..si domeniul pe care ma axez nu cred ca e chiar asa rau..IT...sunt de acord cu visatorii...dar eu nu visez...eu ma bazez pe fapte,pe pregatire si pe incredere
se zice ca "trebuie sa crezi ca esti cel mai bun si apoi sa fii sigur ca esti"...psihicul uman e destul de puternic...pacat ca societatea ne indeparteaza cat mai mult de sine...
si nu..nu te-am luat cu notiuni abstracte..te-am intrebat care e mai slab...ala care se ghideaza dupa sentimente(patriotism,etc) sau ala care se ghideaza dupa ratiune,gandire...si te-am mai intrebat cu ce esti TU PATRIOTUL diferit de suporterii care se bat ptr niste chestii artificiale(cluburiile sportive-alta notiune abstracta-)..suporteri care nu castiga nimic de pe urma clubului..
ce sunt cluburiile ?societati comerciale..la fel si...(te las pe tine sa completezi)
P.S.stiu ,stiu ca sunt penibil cu citatele...