Single post: Ce fel de tara este Romania?
-
06-09-2012 13:12 #1496 SP
Senior Member

Originally Posted by
darkpaul13
fiecare este responsabil DOAR ptr sine...DOAR ptr sine..nu mai cauta raspunsuri in exterior..la ce fac alti...cauta in interior..totusi nu inteleg ce rost are discutia asta?adica ce conteaza cine sunt cei ce protesteaza,daca muncesc sau nu,cand muncesc,unde muncesc..pai iti zic eu cine sunt..cei care vor sa se faca auziti
Tin sa te contrazic. "Fiecare este responsabil pt sine" merge pt animalele din jungla, ba chiar nici acolo, pana si alea se grupeaza in haite si se ajuta. Ce zici tu e o INEPTIE uriasa. Daca ar fi asa cum spui tu - fiecare DOAR pt sine - atunci n-ar veni statul sa ma impoziteze si sa dea din banii aia la unii care "cica" ar fi bolnavi, etc. Intelegi ideea? Cand eu DAU BANI la stat si el imi spune ca nu are bani ca sa-mi dea niste servicii ca lumea in schimb si motiveaza ca ii da pt ajutoare sociale am DREPTUL sa ma uit cine munceste si cine nu.
Daca ar fi fiecare pt el atunci eu as trai mult mai bine si ala care freaca duda pe banii mei ar muri de foame. Sau s-ar apuca si el sa munceasca.

Originally Posted by
darkpaul13
P.S.Si in legatura cu barfa...cum se cheama ala care il barfeste pe ala care barfeste ?

Citeste ce am scris mai sus. Cand eu ma duc dimineata la serviciu si cineva sta dimineata in scara si barfeste, iar apoi persoana aia mergiela piata si-si cumpera mancare pe banii MEI si pe ai altora care lucreaza si asociatia e platita partial din banii MEI si ai altor... nu cred ca eu barfesc persoana aia. Cred ca am dreptul macar sa dau persoana aia ca exemplu.
Sper ca s-a inteles, poate am folosit un ton mai acid, dar postul tau este incredibil de enervant si fals. Fie faci misto, fie esti incredibil de naiv, tin sa cred ca prima versiune e mai apropiata de adevar.