Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3
-
23-09-2012 17:27 #3107 SP
Senior Member

Originally Posted by
Seryaph
Pai in primul rand hai sa vedem ce parere au ceilalti cu privire la organizarea campionatului de Fifa 13 PS3.
Toti cei care doresc sa participe in viitorul campionat sa-si exprime parerea alegand una din variantele:
1. Doriti ca viitorul campionat de FIFA 13, sa fie in continuare administrat de Spike, achitandu-i o taxa de 10 lei, nerambursabila?
2. Doriti ca viitorul campionat sa fie administrat de altcineva, fara taxa de inscriere?
3. Doriti ca viitorul campionat sa fie administrat de altcineva iar taxa de inscriere sa mearga in folosul comunitatii Console Games ( eventual in urma unei discutii cu managementul forumului, castigatorului sa i se acorde statutul de premium user pt o anumita perioada )
Raspunsul meu: 3
PS: Daca aveti alte idei... va rog sa propuneti.
1. Cui nu ii convine nu se va baga logic.
2. Cred ca vor toti de pe forum sa se organizeze cat mai multe competitii serioase de fifa, pes, cod, warcraft, etc., atata timp cat nu se baga la organizare pentru a nu pierde din timpul lor. Nu cred ca ar fi cineva de pe CG care sa se opuna atat timp cat nu i-ar veni decat obligatia de a juca meciurile pana la capat in cazul in care s-ar inscrie.
3. ca sa aduci in primul rand discutia despre optiunea asta ar trebui sa te gandesti si cine sa se ocupe de organizare. daca vei gasi acea persoana care sa faca munca moca, eu unul sunt de acord sa ma inscriu in calitate de participant si sa donez pentru fiecare sezon jucat 10 lei la pusculita forumului.
---------- Post added 23-09-2012 at 05:35 PM ----------
nu m-am suparat. ti-am zis ca 3 zile o sa astept sa vina altcineva sa se ocupe de treaba. asta nu inseamna sa se insire doar niste posturi goale pe forum. vreau sa vad un thread nou, un regulament nou si un site nou. daca pana miercuri seara nu se va intampla asta atunci eu voi continua sa organizez competitia in conditiile specificate anterior.